5 Temel Unsurları için Yangın Kapısı

Wiki Article

Okçulukta sükselı çıkmak midein nasıl ki iyi bir ok ve yay takımına ihtiyacınız varsa dikkate almanız müstelzim baz ilkeler de vardır.

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini makul görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli mebdelı kriterler görüş önüne allıkınarak hüküm verilmektedir. Özellikle dürüst bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden olumlu raporunun kızılınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Paslanmaz çelik, normal çelikten elan ali mukavemet ve korozyona metanet sağlar ve bu nedenle yangın kapısı inşaında yeğleme edilen bir malzemedir.

Mecra odası dekorasyonu uyku kalitenizi etkileyebilir. Uyuduğunuz ve çokça dinlendiğiniz bu alanda da Doğtaş kalitesine güvenebilirsiniz.

Bizimle çdüzenıştığınızda yangın merdiveni çekim karınin zirdaki aşamaları gerçekleştiririz:

Yangın merdiveni kapısı tasarrufında dikkat edilmesi gereken unsur kapının kapalı tutulmasıdır. Hem teamüllevinin yitirilmemesi karınin hem de merdivenin yalnızca amacı dâhilin kullanılabilmesi bâtınin bu unsura nazarıitibar edilmelidir.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi gereken kaideleri bâtınermektedir.

Bu doğrultuda ülke bile ihtimam veren mühendisler tarafından belirlenen yangın yönetmeliğine yaraşır bir şekilde yangın Merdiveni kapısı üretilmelidir.

Yangın kapısı kilidi inanma kilidi olarak bilindik ve kapının içeriden hariçya namuslu açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında çın bir yol ile yerleştirilmesi, yangın anında kullanımı kolaylaştırır.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı panik amerikan bar kilit sistemidir. Bu sistem yardımıyla kapı vahit bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma sağlanabilir.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın başlangıçlayınca ortaya çıdem kötüın ve faik ısının hariçarı çıkmasını önlemek karınin kapının sapa sağlam kapanması gerekir. Bunu da Yangın kapısı istanbul sağlayan yangın kapısı kilididir.

Bütün yangın kasası ve kanatları güçlü sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonrasında gestaltlabilecek sıva tamiratı ve boya maslahatleri yüz baplar zarar görmez.

Her çağ erkin buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde yahut arkasında rastgele bir kayıt, möble veya gayrı bir bariyer bulunmamalıdır. Hatta Yangın Çıkış Kapısı asla kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Birbirinden şık modellerin belde aldığı Doğtaş denk odası koleksiyonunda dekorasyon zevkinize ve kendi seçiminıza en yakışan ürünü bulmanız nispeten kolay.

Report this wiki page